Julegavekort til kun 200,-

Den perfekte gave til ham/hende, som trænger til en oplevelse ud over det sædvanlige! 

Mangler du julegaven, altså den der gave til personen, som det altid er svært at finde på noget til? Eller hvad med gaven til far - skal han igen i år have en skjorte? Og mor, skal hun nøjes med den der Jussi-krimi, som hun alligevel får hvert år? Og teenageren, der måske trænger til andet end parfumen eller det nyeste Nvidia grafikkort til gamerpc'en? 

Prøv med en flyvetur i stedet og se hvordan én oplevelse måske kan ændre et helt liv - og endda give luft til en helt ny drøm. 

Køb en tur i et svævefly hos Flyvestation Skrydstrup Svæveflyve klub til én du holder af. 

Flyvning kan foregå på to måder:

1. Du kan vælge at sætte dig godt til rette i cockpittet og tage det hele som en oplevelse. 

eller

2. Du kan også selv deltage i flyvningen. Instruktøren tager starten, og når I først er kommet i luften kan instruktøren guide dig til dine første luftmanøvre. Når turen er ved at være slut vil instruktøren vise dig, hvordan man laver en flot og sikker landing.Der flyves introduktionsture tirsdag og torsdag eftermiddage og aftener, samt på lørdage og søndage - bemærk at vi først flyver svævefly igen til foråret! Vejret skal lige være lidt bedre. 

Krav
Modtager skal være fyldt 14 år, må max. veje 110 kg inklusiv tøj og faldskærm, og så skal man være ved almindelig godt helbred. 


Køb her via email:
Kontakt til formand:
Henrik Buur Rasmussen
Privat telefon: 27 28 02 34
E-mail: henrikbuur@webspeed.dk 

Send en mail med:
Dit eget navn, adresse og telefonnummer, samt modtagerens navn, adresse og telefonnummer. 

Tekstfelt